Shtypshkronjë

Me një eksperiencë më shumë se 18 vjeçare dhe me punonjës të trajnuar e kualifikuar sipas standardeve më të larta të parashikuara në sistemet e kontrollit ISO dhe OHSAS, garantojmë cilësinë më të lartë të produktit. Pëdorim bojrat më cilësore dhe i përkushtohemi maksimalisht çdo pune. Kemi një operim të gjerë në të gjithë vendin. Kjo është si rezultat i cilësisë, korrektësisë dhe çmimit. Jemi aty ku ju dëshironi në momentin që dëshironi. Përkujdesemi për çdo produkt ashtu siç duhet.

Etiketa

Argjiro ofron një variatet të gjërë modelesh, formash dhe dimensionesh për etiketat tuaja, me ngjitje ose jo sipas të gjitha specifikave tuaja.

Kalendarë

Shënoni të gjitha momentet tuaja më të veçanta të vitit në kalendarin tuaj. Zgjdhni përmes modeleve, me një ose me 13 fletë.

Katalogë

Promovoni produktet tuaja në katalogët, tuaj specifik. Argjiro realizon një cilësi superiore shtypi, sipas kërkesave të klientit.

Zarfa me Logim

Për të treguar një seriozitet sa më të lartë tek klientët tuaj, Argjiro mundeson logimin e zarfave tuaja, sipas kërkesës suaj.

Prodhojmë çdo lloj produkti tjetër për t’ju përshtatur nevojave tuaja