Shtyp digjital & Promocion

Aplikojmë teknologjinë më të përparuar bashkëkohore të printimit. Përdorim bojëra cilësore, ekologjike. Cilësi maksimale çdo kërkes eklienti zbatohet perpikmërisht,  çdo detaj për ne është shumë i rëndësishëm. Zgjedhja juaj është sfida jonë. Printojmë: Menu, Kartvizita, Fletë-palosje, Vula dixhitale dhe  jo vetëm, me cilësi, por dhe reziztente ndaj kohës. Që të demonstroni seriozitet, etikë, përgjegjshmëri në punën tuaj, ne ju ofrojmë stampime në: Bluza, Kominoshe, Veshje pune, Xhupa, Kanatiere, etj

Promocion

Argjiro ofron një gamë të gjërë materialesh promocion ale për të përmbushur të gjitha nevojat e biznesit tuaj. Stilolapsa, Agjenda, Stampime në: Bluza, Filxhanë, Kapele, Pllaka Guri, Jastëkë etj, veshje makinash e fasadash.

Shtyp Digjital

Ne disponojmë teknologjinë më të avancuar në shtypin digjital. Menu, Kartëvizita, Vula Digjitale. Për të plotësuar të gjitha nevojat biznesit tuaj.