Shërbime

Kuti Paketimi

Me një linjë të avancuar e moderne ne mund të themi se qëndrojmë masivisht të fokusuar në krijimin e një produkt të një cilësie të lartë, sipas të gjitha direktivave më të larta të Bashkimit Europian, për kontaktin e drejtpërdrejtë të ushqimit me paketimin. Në radhë të parë qëndron gjithmonë siguria e klientit, e cilësia e produktit. Argjiro prodhon kuti me përmasa, funksione, dimensione të ndryshme. Gjatë prodhimit realizojmë çdo detaj dhe japim përfundimin e kërkuar. Kutitë me veshje alumini janë tepër të përshtatshme për produktet ushqimore. Jemi pjesë e çdo kompanie. Fantazinë tuaj e kthejmë në realitet. Ruajmë standard të lartë në: Dizenjim dhe Prodhim.

Shtypshkronjë

Me një eksperiencë më shumë se 18 vjeçare dhe me punonjës të trajnuar e kualifikuar sipas standardeve më të larta të parashikuara në sistemet e kontrollit ISO dhe OHSAS, garantojmë cilësinë më të lartë të produktit. Pëdorim bojra cilësore dhe i përkushtohemi maksimalisht çdo pune. Kemi një operim të gjerë në të gjithë vendin. Kjo është si rezultat i cilësisë, korrektësisë dhe çmimit. Jemi aty ku ju dëshironi në momentin që dëshironi. Përkujdesemi për çdo produkt ashtu siç duhet.

Design

Që në momentin e parë të konceptimit të një produkti, mendohet dobia e tij në treg. Tregojmë kujdes në të gjitha fazat e prodhimit të çdo produkti. Aty qëndron ecuria e suksesit tonë. Ideja e klientit, projektohet nga ne dhe përshtatet posaçërisht për atë. Çdo produkt është unik dhe mban logon e klientit. Gjatë kontaktit me klientin dëgjojmë me vëmendje çdo dëshirë dhe sugjerim të tij, gjatë punës i realizojmë ato…

Shtyp digjital& Promocion

Aplikojmë teknologjinë më të përparuar bashkëkohore të printimit. Përdorim bojëra cilësore, ekologjike. Cilësi maksimale çdo kërkes eklienti zbatohet perpikmërisht, çdo detaj për ne është shumë i rëndësishëm. Zgjedhja juaj është sfida jonë. Printojmë: Menu, Kartvizita, Fletë-palosje, Vula dixhitale dhe jo vetëm, me cilësi, por dhe reziztente ndaj kohës. Që të demonstroni seriozitet, etikë, përgjegjshmëri në punën tuaj, ne ju ofrojmë stampime në: Bluza, Kominoshe, Veshje pune, Xhupa, Kanatiere, etj.

Çanta letre

Natyra është sot një gjë shumë e rëndësishme. Mbrojta e saj është e rëndësishme gjithashtu. Argjiro mbron natyrën duke u sugjeruar të gjithë klientëve përdorimin e çantave të letrës. Çdo çantë merr kohën dhe përkushtimin e vet.

Kancelari

Tek ne do të gjeni artikuj kancelerie të llojeve të ndryshme e të firmave më me emër si Schnneider, Staedler, Maped, etj, të përshtatshëm për çdo nevojë dhe shërbim tuajin.

Projektet e fundit

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum / Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum / Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum / Lorem Ipsum