Stilolaps Schneider Tops 505

28.00L

Description

Stilolaps me kapak kapës që përshtatet mirë në të dyja skajet e stilolapsit. Ngjyra e kapakut/tapës përputhet me ngjyrën e shkrimit. Gjerësia mesatare e linjës (M), përafërsisht 0.5 mm Niveli i bojës është i dukshëm përmes fuçisë transparente. Maja e çelikut rezistent ndaj konsumit garanton që furnizimi i madh i bojës mund të përdoret plotësisht dhe nuk lyhet.

Additional information

Ngjyra

Blu, E Kuqe, E Zezë, E Gjelbër

Maja

F- E Hollë, M- Mesatare

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stilolaps Schneider Tops 505”

Your email address will not be published. Required fields are marked *