Kuti Pice Karton 33×33 Ushqimor

29.00L

Description

Kuti pice me Karton Ushqimor, e çertifikuar sipas standarteve të Bashkmit Europian, e përshtatshme për të rënë në kontakt të drejtëpërdrejtë me ushqimin. Përmasat e Kutisë janë 33X33 cm, e përshtatshme për pica të madhësisë 28-32cm. Forma e saj e veçantë dhe vrimat e dedikuara për një klimë të favorshme, e mbajnë picën të ngrohtë deri në 40 min. Ky produkt vjen i pajisur me çertifikatë konformiteti nga Bashkimi Europian.

Additional information

Ngjyra

Kafe, E bardhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti Pice Karton 33×33 Ushqimor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *