Kuti për përdorim Industrial

Kuti për Bustinë Kafeje/ Kakao

Kutitë tona i përshtaten çdo nevoje që klientët mund të kenë. Me përmasa të ndryshme, një variatet modelesh dhe formash si dhe një dizanjo të përshtatur posaçërisht për secilin klient.

Kuti për Bojë Këpucësh

Kutitë tona i përshtaten çdo nevoje që klientët mund të kenë. Me përmasa të ndryshme, një variatet modelesh dhe formash si dhe një dizanjo të përshtatur posaçërisht për secilin klient, e cila mundëson mbajtjen e peshave të konsiderueshme për një kuti të vogël kartoni.

Kuti për Croissants

Të gjithëve na pëlqen të konsumajmë një vakt të vogël ushqimor gjatë ditës, e croissant mbetet një nga mes-vaktet më të preferuara të të gjithëve. Argjiro ofron një zgjidhje edhe për paketimin e ushqimit tuaj të preferuar. Kuti me ngjitje Logbot, e me karton Triplex ushqimor.Kuti për Dhurata

Çdokujt i pëlqen të marrë një dhuratë. Sado speciale të jetë dhurata, të pasurit një paketim special, mbetet gjithësesi një element lumturie. Zgjidhja jonë për këtë fushë janë kutitë tona të dhuratave që mund t’i përshtaten e personalizohen sipas nevojave specifike të klientit.

Kuti për Paketimin e Letrës së Alumitit/ Membranës dhe Petëve

Argjiro ofron një zgjidhje për të gjitha kompanitë që kërkojnë të paketojnë produktet e tyre si membranë, lëtër alumini ose petëve. I përshtatemi nevojave dhe kërkesave tuaja.

Prodhojmë çdo lloj kutie tjetër për t’ju përshtatur nevojave tuaja