Kuti për Pastiçeri

Kuti për Ëmbëlsira

 

Argjiro ofron një gamë të gjërë përmasash dhe dimensionesh për të gjitha nevojat e pastiçerive. Nga kodi 1 deri në kodin special 30x40cm

Kuti për Llokume

Argjiro ofron një gamë të gjërë të përmasave dhe llojeve të kutive për paketimin e llokumeve. I përshtatemi nevojave tuaja, kthejmë fantazinë tuaj në realitet.

Kuti për Torta të Mëdha

Një produkt unik, në pronësinë industriale të Argjiro Group është kutia me dimensione speciale për tortat e mëdha. Kjo kuti ofron përmasa të konsideueshme për tortat speciale. E përbërë prej dy pjesësh ajo mundëson sigurinë e produktit por njëkohësisht edhe reklamimin e biznesit tuaj.

Prodhojmë çdo lloj kutie tjetër për t’ju përshtatur nevojave tuaja