Kuti Paketimi

Me një linjë të avancuar e moderne ne mund të themi se qëndrojmë masivisht të fokusuar në krijimin e një produkt të një cilësie të lartë, sipas të gjitha direktivave më të larta të Bashkimit Europian, për kontaktin e drejtpërdrejtë të ushqimit me paketimin. Në radhë të parë qëndron gjithmonë siguria e klientit, e cilësia e produktit. Argjiro prodhon kuti me përmasa, funksione e dimensione të ndryshme. Gjatë prodhimit realizojmë çdo detaj dhe japim përfundimin e kërkuar. Kutitë me veshje alumini janë tepër të përshtatshme për produktet ushqimore. Jemi pjesë e çdo kompanie. Fantazinë tuaj e kthejmë në realitet. Ruajmë standard të lartë në: Dizenjim dhe Prodhim.

Kuti për Fast Food

Argjiro Group, disponon një linjë të gjerë paketimesh për të gjitha nevojat që një Fast Food mund të ketë.

Kuti për përdorim Industrial

Prodhimi industrial është një treg i rëndësishëm, ndaj dhe Argjiro Group i ka dedikua një linjë të posaçme kutish, vetëm për këtë qëllim.

Kuti për Pastiçeri

Pastiçeritë janë gjithashtu në fokusin tonë. Prodhojmë kuti për ëmbëlsira, llokume madje dhe kuti për torta të mëdha me dimensione dhe dizanjo te ndryshme.

Kuti për Pica

Edhe piceritë janë në fokusin e kompanisë sonë. Ofrojmë kuti pice në tre lloje të ndryshme, me përmasa dhe dimensione të ndryshme.

Kuti paketimi Ushqimor, Delivery

Biznesi Catering është një nga fushat më të zhvilluara të industrisë ushqimore sot, dhe ndaj Argjiro Group i ka dedikuar një linjë të plotë prodhimi kutive dhe cantave ushqimore për të plotësuar nevojat e kësaj kategorie.