Çanta letre

Natyra është sot një gjë shumë e rëndësishme. Mbrojta e saj është e rëndësishme gjithashtu. Argjiro mbron natyrën duke u sygjeruar të gjithë klientëve përdorimin e çantave të letrës. Çdo çantë merr kohën dhe përkushtimin e vet.

Çanta me Letër Kraft

Paketoni produktet tuaja me çantat me letër Kraft. Ngjyra e tyre e veçantë e përshtatur me dizenjon tuaj, krijon një produkt final mbresëlëns.

Çanta Luksi

Tregoni një paraqitje sa më prestigjoze tek klientët tuaj, duke përdorur çantat e luksit. Të përshtatura sipas nevojave tuaj, me ose pa plastifikim, sipas dizenjos suaj unike.

Çanta Ekologjike

Mbroni mjedisin me çantat ekologjike nga Argjiro Group. Brandoni çantat  me logon tuaj të personalizuar.

Çanta me Varak të Nxehtë

Personalizoni çantën tuaj në nivelin më të lartë e në mënyrën më luksoze. Vendosni varak të nxehtë në çantën tuaj.

Prodhojmë çdo lloj produkti tjetër për t’ju përshtatur nevojave tuaja