Rreth Nesh

Klienti është prioriteti ynë!

Falë punës dhe objektivave të përcaktuara, ne sot jemi një biznes i madh me themele të forta dhe i vendosur në të gjithë Shqipërinë. Kemi fituar eksperiencën e nevojshme, përmirësojmë vazhdimisht cilësinë, e bëjmë edhe me të fortë kështjellën e besimit. Ishte tepër modeste nisja, përpjekja jonë e parë. Vështirësitë e ndryshme që hasëm në rrugën tonë, nuk na gjunjëzuan. Tani më të certifikuar me ISO 9001 dhe ISO 18001. Argjiro disponon një linjë të gjërë shërbimesh. Linjë prodhimi me makineri bashkëkohore. Garantojmë cilësi të lartë të lëndës së parë.

Kuti paketimi

Me një linjë të avancuar e moderne ne mund të themi se qëndrojmë masivisht të fokusuar në krijimin e një produkt të një cilësie të lartë...

Shtypshkronjë

Aplikojmë teknologjinë më të përparuar bashkëkohore të printimit. Përdorim bojëra cilësore, ekologjike. Cilësi maks...

Shtyp Digjital & Promocion

Aplikojmë teknologjinë më të përparuar bashkëkohore të printimit. Përdorim bojëra cilësore, ekologjike. Cilësi maks...

Katalog Katering
Katalog Canta
Katalog Katering
Katalog Canta En